Artikelen

Algemeen

2 artikelen

Achtergronden en praktische zaken rond de notaris, de procedures en het tekenen van akten. Wat kun je verwachten bij een afspraak met de notaris?

Woning & Hypotheek

2 artikelen

Woning & Hypotheek

Toelichtingen akten

32 artikelen

Een notariële akte wordt getekend door bij de notaris. Vooraf ontvang je eerst een concept akte. Hier vind je toelichtingen op de inhoud van die concept akte(n).

Samenlevingscontract

18 artikelen

Alles over het samenlevingscontract, de voordelen en het opstellen van een contract via de notaris. Hier vind je ook de toelichtingen op de diverse regelingen in een samenlevingscontract.

Testament

28 artikelen

In een testament leg je vast wat er met je nalatenschap moet gebeuren. Hier vind je ook de toelichtingen op de diverse regelingen in een testament.

Levenstestament

9 artikelen

In een levenstestament legt u vast wie uw financiële, medische en persoonlijke zaken zal regelen als u dit zelf niet meer kunt. Hier vind je ook de toelichtingen op de diverse regelingen in een testament.

Trouwen

9 artikelen

De meeste mensen in Nederland kiezen voor een huwelijk als ze hun relatie officieel willen maken.

Samen verder als geregistreerde partners. Als jullie niet willen trouwen maar toch jullie relatie officieel willen maken. Je kunt dan kiezen voor een geregistreerd partnerschap.

© 2007 - 2024 Copyright - SmartLegal - NotarisVandaag | notaris Richard van Leeuwen | Notariskantoor Utrecht | LA | RTL Legal B.V. | Cookies instellen